Σχετικά με εμάς

Το interior design είναι προσωπική έκφραση, είναι τρόπος ζωής. Εμείς στη Ferma το πιστεύουμε απόλυτα, γι’ αυτό και έχουμε στόχο να δίνουμε πάντα ιδέες και να προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε project που αναλαμβάνουμε. Λαμβάνοντας υπόψη σε κάθε περίπτωση το διαθέσιμο προϋπολογισμό, επιλέγουμε σε συνεργασία με τον πελάτη την πρόταση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες του δικού του χώρου.   

Οι συλλογές μας απαρτίζονται από έπιπλα ιδιαίτερης αισθητικής, σύγχρονα αλλά και διαχρονικά, που δίνουν τη δυνατότητα ανεξάντλητων, μοναδικών συνδυασμών. Έτσι είμαστε σε θέση να προτείνουμε ολοκληρωμένες συνθέσεις πάντα με κεντρικό άξονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Ανάμεσα στις διεθνείς αποκλειστικές μας συνεργασίες συγκαταλέγονται μεγάλοι οίκοι όπως Hooker Furniture, Caracole και άλλοι.  

Έπιπλα και αντικείμενα από διαφορετικές χώρες προέλευσης, διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, συνδυάζονται αρμονικά δημιουργώντας μοναδικούς χώρους, τόσο για το σπίτι στην πόλη ή την εξοχή, όσο και για το city hotel, το resort, ή το boutique hotel και τον ξενώνα. 

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Ferma θα βοηθήσουν με τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία τους τον κάθε μας πελάτη, ιδιώτη ή επιχειρηματία, να πραγματοποιήσει με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο το όνειρο του για το σπίτι του ή την επιχείρηση του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθεσία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

(+30) 210 6026197

(+30) 210 6026198

M: info@fermafurniture.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ FERMA Α.Ε

Λεωφόρος Ποσειδώνος 61

ΤΚ 17562

Παλαιό Φάληρο, Αθήνα