Αγαπητέ Επισκέπτη,

Μέσα από αυτό το site θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τις δυνατότητες και το concept της εταιρείας μας. Για τις δυνατότητες επιλογής, όσον αφορά το στύλ, τη μορφολογία, τις διαστάσεις και τα υλικά σε συνδυασμό πάντα με το διαθέσιμο προϋπολογισμό, μπορόυμε να πούμε ότι είναι σχεδόν απεριόριστες.

Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα σχεδιασμού και ελέγχου της παραγωγής όλων των προϊόντων που εισάγουμε, έτσι ώστε, η λύση που κάθε φορά επιλέγεται σε συνεργασία με τον πελάτη να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες του χώρου. Αυτό σημαίνει ότι δίνουμε πάντα μία ξεχωριστή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε project.

Κομμάτια ιδιαίτερης αισθητικής, sophisticated, καινοτομικά και elegant, πρακτικά και με ιδιαίτερες ανησυχίες, σύγχρονα και διαχρονικά, φυσικά και επιβλητικά, δίνουν τη δυνατότητα σε συνθέσεις ανεξάντλητης πνοής, ισορροπημένης διαφοροποίησης και ποιοτικού αποτελέσματος.

Υλικά φυσικά ή επεξεργασμένα, παραδοσιακά ή σύγχρονα, μέσα από συνθέσεις και αντιθέσεις, συνδυασμούς και παρεμβάσεις, δημιουργούν ένα συνεπές, μοναδικό, ιδιαίτερο και κομψό αποτέλεσμα. Διαφορετικές χώρες προέλευσης, κουλτούρες, τάσεις και πολιτισμοί, γίνονται συνδαιτημόνες στο δείπνο του διεθνούς γίγνεσθαι, γεφυρώνοντας και ενώνοντας διεθνείς διαθέσεις διαβίωσης και καταξιωμένες διαδικασίες έκφρασης.

Τέλος η εμπειρία, η διάθεση και η εξυπηρετικότητα του προσωπικού της εταιρείας μας, αποτελεί και την επισφράγιση του ικανοποιητικού και επιθυμητού αποτελέσματος.


Για τη Φέρμα Α.Ε.
Η Πρόεδρος του ΔΣ
Λίλυ Βαβάτση - ΚυρατσουΣτη σελίδα προβάλονται ενδεικτικά έργα που πραγματοποιήθηκαν από εμάς ή με την συμμετοχή μας:THE LIBERTY BREAKFAST ROOM

LIOKRINA VILLAS

MAREGIO SUITES BY FOTINOS

PALAZZINO DI CORINA

KASTELLO GUESTHOUSE

ART MAISONS

SANDO VILLAS

SAN ANTONIO HOTEL & SPA

VILLA KAMINI

HOTEL MARIANNA

LEFKO HOTEL APARTMENTS

ANIXI BOUTIQUE HOTEL

HOTEL - VOLAKAS

HOLIDAY HOUSE

HOLIDAY HOUSE

HOLIDAY HOUSE

HOLIDAY HOUSE

HOLIDAY HOUSE

"ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΓΑΡΟΝ" ATHENS

MEDITERRANEAN BEACH

ΑΡΩΜΑ ΔΡΥΟΣ HOTEL

ABERRATIO BOUTIQUE HOTEL

PETALO RESORT - ΦΑΛΑΚΡΟ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΧΙΩΤΗ BOUTIQUE HOTEL & SPA

PORTO KEA-SUITES